Jeg trillet terningen til 3. Det var jo ikke så imponerende, kan man si. Så jeg trillet igjen. Da fikk jeg 5. Men så fikk jeg blod på tann. Og trillet enda en gang. Da fikk jeg 1. Jeg skulle gjerne sagt meg fornøyd med 5. Høyt henger de, og hardt faller de, som man sier.

På den annen side, er det jo ingen begrensninger på antall terningkast. Jeg velger selv hvor mange ganger jeg triller. Jeg lager selv reglene, om du vil. Og det er jo ikke gitt at det gir et bedre langsiktig resultat å nyte en femmer over lengre tid enn å trille på nytt og få både enere og seksere. Vel triller man flere enere, noe som kan gå på både selvbildet og livsgleden løs, men de blir tross alt for glemt. Samtidig triller man flere seksere, og de går ikke like fort i glemmeboken.

Så jeg triller nå heller på nytt. Hva trillet du i dag?