Jeg har vært flink blogger denne måneden. Ikke bare tangerer jeg med dette innlegget rekorden for antall innlegg på en måned. Jeg har til og med fått bloggpris. Så det må vel være lov å si at man da har klart å kombinere kvalitet og kvantitet på en god måte.

Når jeg først er i skrytemodus, passet det veldig godt at jeg kom over Wikipedias artikkel om nyliberalisme. Der fant jeg noe som jeg synes var litt artig:

Fra liberalistisk hold blir det hevdet at økonomisk globalisering og nyliberalisme har i det store og hele ført til økonomisk vekst og forminsket fattigdom.[9]

I seg selv ikke spesielt oppsiktsvekkende. Eller for den saks skyld artig. Men hvem er denne «liberalistisk hold»? Jo, hvis man klikker på referansen, får man opp denne siden. Så liberalistisk hold, det er visst meg det. Og da blir det straks litt mer artig, slik jeg ser det.