Ifølge Dagbladet har det oppstått krig i bloggverdenen. Det siste er at blogger nr. 1 (som er blitt kjent ved å bo på hotell i Karibien) har foreslått til blogger nr. 2 (som er blitt kjent ved å skrive dagbok på nettet) at de skulle fremstille seg som kjærester i Se og Hør i det øyemed å få oppmerksomhet i pressen.

Sigbjørn Obstfelder så vel enda mindre på fjernsyn enn det jeg gjør, men jeg undres om han ikke forutså vår tids ekshibisjonistiske ånd da han skrev det følgende:

Orkan! Orkan!
Jeg er nøgen!
Som du har kastet mig i jordens vaiende græs!
Mine arme jubler mod rummet!
Verdensrummet!
Hei!

Jeg ser i utgangspunktet på meg selv som en imøtekommende og åpen person. Ja, hvis jeg er i godt humør, hender det sågar at jeg besvarer et «hei» med et nytt «hei». Men i dette tilfellet er jeg tilbøyelig til å hevde at den beste tilnærmingen rett og slett er å ignorere forespørselen.

Man hilser ikke fluer, så hvorfor skulle døgnfluer være et unntak?