Jeg gjorde comeback for noen uker siden. Ikke som blogger, åpenbart. Men som rockestjerne. Det var en stor suksess. Jeg havnet sågar i Bygdanytt, lokalavisen for Arna og Osterøy. Jeg har aldri vært i Bygdanytt, lokalavisen for Arna og Osterøy, før. Siden jeg således er inne i en god stim hva gjelder comebacks, tenkte jeg at det var på sin plass å følge opp med et tilsvarende i bloggverdenen. Så får tiden vise hva slags presseoppslag det medfører.

Disse to comebackene sammenfaller tilfeldigvis også med skolestart, eller skolecomeback, om du vil. Eller tilfeldigvis og tilfeldigvis (fru Blom); det er nok en sammenheng der. For skoleferie er på mange måter å regne for en hjerneferie. Der kontemplering, lesing og studering byttes ut med øl, reising og manuelt arbeid. I mitt tilfelle primært det førstnevnte.

Men nå er det altså over. Det er på tide å bli ansvarlig, økonomisk og reflektert igjen. Kall det gjerne et ansvarlighetscomeback.