Jeg var på toalettet forleden dag. Ikke et hvilket som helst toalett. Men toalettet på Vamoose. Det heter strengt tatt Vamoose!, men det kunne gitt et feilaktig inntrykk av at det var et bevisst valg å avslutte forrige setning med utropstegn, og det var det jo ikke. Uansett. Jeg var på toalettet på Vamoose. Det fikk meg til å tenke på dette med skriblerier på toalettvegger. For det første får det meg til å tenke på hvem som har med seg tusj på toalettet. Men det er en annen sak. Jeg tenker nemlig mest på hva som skrives på disse toalettveggene.

Man kunne kanskje forvente seg en viss grad av refleksjon og innsikt fra mennesker som mener at tankene deres fortjener en plass på en vegg som noen hundre personer ser på hver uke. Man skulle tro at en person som ønsket å kringkaste tankene sine til hele verden ville forsøke å benytte muligheten til å si noe klokt og underfundig. Noe som folk kunne lese, la seg inspirere av og ta med seg videre i livet. Noe som kunne bevege dem og få dem til å revurdere hele sitt syn på mennesket, livet og universet. Men i stedet tegner de altså mannlige kjønnsorganer og skriver grovheter. Ja ja. Ingen skal si at de ikke hadde sin sjanse.